Lite Musik

Kowe Tak Sayang - Sayang Ninggal Tatu - Koplo Cover. Sekalian juga ikon Lonceng agar tidak ketinggalan video terbaru dari kami. Allahul kahfi Karangan.

Download Lagu MP3 :

Download MP3 [6.9 MB]

Judul: kowe tak sayang - sayang ninggal tatu - koplo cover
Durasi: 4:55 Minutes
Size: 6.9 MB
Diputar: 371398

Album Ini Cocok Bagi Kalian Yang Lagi Ambyar Seambyarnya Jangan Lupa Support Terus Channel Kami Ya. THATIT PAKSI FULL POWER Part 2 NINGGAL TATU Thatit hadir Ngendhang di Pesta pernikahan adiknya Rosita Julia Ekawati. Headseat speaker judul lagu.

Didi Kempot - Ninggali Tatu Official

Nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno ning kowe malah lungo ninggal tatu neng dodo rasane ati iki koyo keno mowo bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo janjine ngancani nganti tekane pati ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji panase geni ra koyo panase ati sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang tresnamu karo aku kuwi mung kiasan kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang anggonku labuh kowe opo isih kurang nengopo ra crito yen kowe wis ra tresno ning kowe malah lungo ninggal tatu neng dodo rasane ati iki koyo keno mowo bareng wis ngerti neng mburiku kowe ngeliyo janjine ngancani nganti tekane pati ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji panase geni ra koyo panase ati sakwise ngerti kowe neng aku ngapusi kowe tak sayang sayang saiki malah ngilang tresnamu karo aku kuwi mung kiasan kowe tak gadang gadang tegane gawe wirang anggonku labuh kowe opo isih kurang Harsa Management 0812 2522 1121 Job Music 0813 2736 1331 Endorsement Social Media. Habib Hasan bin Ja far Assegaf musisi kendang. Dengan Cara Tombol Subscribe Share dan Komen. Dory Harsa Ninggal Tatu PRACTICE SESSION Songwriter.